Travel Cards

Travelcards

The Travel Story Tool

Travelcards, het leukste cadeau voor
iedere reiziger én thuisblijver!

Het ontstaan van Travelcards......door Lyndsey

Het idee voor travelcards ontstond bij een ijskoud biertje na een dag in Nieuw Zeeland. Elke keer als ik terug kwam van een reis lukte het voor mijn gevoel niet om echt te vertellen wat ik had meegemaakt. Je hebt zo veel gezien, zoveel verhalen…!

De meest gestelde vraag die je krijgt als je terugkomt van een reis is: ‘hoe was het?’ Niets is zo verlammend als deze vraag. Waar moet je beginnen? Daarom heb ik Travelcards ontwikkeld, een tool die de reiziger in staat stelt om zijn ervaringen écht te delen bij thuiskomst.

Als social worker en ervaren in zorg, welzijn en onderwijs onderstreep ik het belang van goede vragen en doorvragen. Ik begrijp de kunst van het vragen stellen als geen ander en dat is wat travelcards biedt. Kwalitatief goede vragen die prikkelen, verdiepen, uitnodigen en aan het denken zetten om reisverhalen en bijzondere ervaringen te delen en opnieuw te beleven, omdat je ze niet verloren wil laten gaan.

 

Started from scratch. Een demoversie stuk voor stuk uitgeknipt en getypt op een typemachine, die ik op een donkeren winteravond via Marktplaats kocht. Vertypt! En weer opnieuw! Lonely planet noemde mijn idee “worth pursuing”. En dat is wat ik heb gedaan.

I chased my dream! And I’m still chasing it!

Veel plezier met Travelcards!
Avontuurlijke groet
Lyndsey (Ontwerper van Travelcards)

051-1024x683
Scroll naar boven